Wie zijn wij ?

Jan de Vries heeft 22 jaar als leidinggevende bij de Belastingdienst/Douane achter de rug. In deze periode is de basis gelegd voor coaching, advies en mediation. Hij was langere tijd actief in het direct aansturen van medewerkers in diverse uitvoerende werkzaamheden in het westen van het land. Jan de Vries heeft diverse trainingen/workshops gevolgd en gegeven (coaching, leiderschapsstijl, leidinggeven en motiveren, eigen kracht) om zijn leiderschap verder te ontwikkelen. Daarnaast is hij gespecialiseerd in het ontwikkelen van trainingen en workshops. Eén van die trainingen die hij heeft ontwikkeld betreft PSA en integriteit.

In de privé sfeer is hij jarenlang actief geweest in diverse bestuursfuncties. Na verdere scholing in de jaren tachtig, heeft hij verschillende soorten trainingen gegeven in het kader van persoonlijkheidsontwikkeling / persoonlijke effectiviteit en cultuurveranderingsprocessen. In het begin van dit millennium heeft hij opleidingen gevolgd waarna hij ingezet werd als trainer, coach, docent en mediator. In  2008 heeft Jan de Vries de opleiding Mediation afgerond en zich ingeschreven in het register van het NMI.

Om de breedte van mediation te blijven beheersen is hij sinds 2007 buurtbemiddelaar eerst in Zaanstad nu in Hengelo en omgeving.

In 2013 is hij geslaagd voor de opleiding familiemediator. Met ingang van 1 januari 2015 is hij ingeschreven als Registermediator.

Bij hem past: mensgericht, positief denken, omdenken, creatief, vernieuwend, multicultureel, luisteren, oplossingsgericht, initiatief, eerlijkheid, transparantie.

IMG_3862 (2)

 

 

 

 

Hanneke Dammer is in 1994 begonnen als kinderverpleegkundige in het Emma Kinderziekenhuis op de afdeling kinderoncologie. Daarna heeft ze een switch gemaakt naar de kinderopvang als locatiemanager in meerdere vestigingen. Vanuit deze achtergronden heeft ze zich gespecialiseerd in kindercoaching, verlieskunde en rouwverwerking. Ze is daarnaast Aandachtfunctionaris Kindermishandeling. Maar ook de oudere mens heeft haar interesse. Het maken van ‘levensboeken’ en het coachen van mantelzorgers voor mensen met beginnende dementie is één van de speerpunten binnen haar betrokkenheid bij de Naober.

hanneke